Sisältölaatikko

Teksti tai HTML-koodi

Sisältölaatikko

Teksti tai HTML-koodi

Puustinen Raimo

Raimo Puustinen (s. 1955) on koulutukseltaan yleislääketieteen erikoislääkäri. Hän on väitellyt filosofian tohtoriksi Joensuun yliopistossa lääketieteen semiotiikasta ja Durhamin yliopistossa Britanniassa lääketieteen käsitehistoriasta. Tieteellisten kirjoitusten ohella hän on julkaissut kolumneja, kirja-arvosteluja ja matkakertomuksia. Raimo Puustinen on työskennellyt Tampereen yliopistossa yleislääketieteen professorina vuodesta 2013. Arabia on kirjoittajan ensimmäinen proosateos.

Tuotteita yhteensä 2 kpl
Puustinen_Aquitania.jpg&width=280&height=500

Aquitania

Raimo Puustinen
Aquitania on jatko-osa Raimo Puustisen edelliselle romaanille Arabia. Kirjan päähenkilö, suomalainen lääkäri Lehto, asuu Pariisissa ja työskentelee yliopisto-opettajana. Elämän sattumukset vievät hänet Lontooseen ja lopulta pieneen ranskalaiseen merenrantakylään, jossa hän ryhtyy harjoittamaan..
Hinta: 32.00 €
9789525804836.jpg&width=280&height=500

Arabia

Raimo Puustinen
Suomalainen lääkäri Lehto saapuu työskentelemään sairaalaan arabimaassa. Hänen sopeutumisensa vieraaseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin ovat yllätyksiä täynnä. Tapahtumien kiihtyessä ja laajetessa kirjoittaja tunkeutuu vuorovaikutuksellisen ongelmakentän mätäpesäkkeisiin kirurgimaisella..
Hinta: 15.00 €