Sisältölaatikko

Teksti tai HTML-koodi

Sisältölaatikko

Teksti tai HTML-koodi

Autio Minna

Minna Autio (s. 1975) on asunut pitkään Tampereella ja tamperelaisuus on myös vahvasti läsnä monissa runoissa. Esikoisteoksen teksteissä liikutaan ihmiselämän eri aikakausissa ja käydään vuoropuhelua kaupungin, luonnon ja ihmisten kesken. Runot kertovat ihmisten erillisyydestä, vieraiden ja vierauden läheisyydestä, läsnäolosta. Ihmisten ajatukset ja tarinat tulevat esiin vaikkapa metsässä tai bussimatkalla.

Minna Autio on opiskellut kirjoittamista Viita-akatemian kolmivuotisessa kirjoittajakoulussa ja toiminut monipuolisesti sanataiteen parissa; hän on mm. perustanut kirjallisuustapahtumasivusto Teonsanan. Tällä hetkellä Minna toimii freelancerina viestintäalalla ja ohjaa erilaisia luovan kirjoittamisen ryhmiä.

Kuva: Mikko Haapasaari

Tuotteita yhteensä 1 kpl
9789527176054.jpg&width=280&height=500

Spiraali

Minna Autio
Minna Aution esikoisrunokokoelman Spiraalin (Sanasato 2016) teemoja ovat mm. ajan kerrostumat, yllättävät yhteydet, arkisen maailman absurdius ja ihmeellisyys sekä jonkun tai jonkin kaipuu; toivo löytämisestä - tai luopumisesta. Miksi palasit, hän kysyy - vanha nainen mustassa hartiahuivissaan..
Hinta: 22.00 €