Sisältölaatikko

Teksti tai HTML-koodi

Sisältölaatikko

Teksti tai HTML-koodi

Sainila Oili

Oili Sainila (1948) on tamperelainen kirjoittaja. Hänen esikoiskirjansa Limmi julkaistiin kesäkuussa 2018.

Sainilan työura äidinkielen ja kirjallisuuden opettajana mahdollisti tietotekstien kirjoittamisen erilaisiin julkaisuihin. Luovaan ilmaisuunsa hän etsi vahvistusta työn ohessa mm. Oriveden Opiston ja Opekon Heinolan kursseilta.

Vuonna 2014 hän sai kunniamaininnan Pirkanmaan kirjoituskilpailun runosarjassa. Tämän jälkeen hän osallistui Tampereen seudun työväenopistossa järjestettävän Viita-akatemian kolmivuotiseen kirjoittajakouluun.

Tuotteita yhteensä 2 kpl
Limmikansi.jpg&width=280&height=500

Limmi

Limmi on Tampereella äidinkielen opettajana toimineen Oili Sainilan ensimmäinen runokirja. Se kertoo Limmi-nimisen jättilaisen tarinan, jonka myötä lukijalle välittyy kuvia pohjoissuomalaisen maalaiskylän mytologisesta menneisyydestä. Mutta myytit eivät ole vain historiaa: ne paljastavat ihmiselon ajatonta..
Hinta: 26.00 €
Maisema.JPG&width=280&height=500

Maisema on kirjoittanut minut

Maisema on kirjoittanut minut on Tampereella äidinkielen ja kirjallisuuden opettajana toimineen Oili Sainilan toinen runokirja. Se on eräänlainen ympäristöoppi, matka lapsuuden maisemasta vanhuuden kynnykselle. Mutta selviääkö runon puhujalle matkan tarkoitus? Mitä aika, paikka ja yhteisön arvot merkitsevät minuuden..
Hinta: 26.00 €